Нема производа у корпи

Услови куповине

Поштовани корисници,

молимо вас да пажљиво прочитате следеће услове куповине.

Поступак и услови куповине и продаје на www.prosvetni-pregled.rs интернет продајном месту дефинисани су следећим параметрима: наруџбином, плаћањем, слањем робе и доставом.
Све цене су изражене у динарима (РСД) са урачунатим ПДВ-ом.

Наручивање робе путем сајта
Наручивање робе на www.prosvetni-pregled.rs интернет продајном месту може се вршити 24 часа на дан седам дана у недељи.
Роба се наручује електронским одабиром одређеног производа (артикла) и његовим додавањем у потрошачку корпу кликом на дугме "Додај у корпу".
Роба се сматра нарученом у тренутку када купац коначно потврди наруџбину кликом на дугме "Поручи" у последњем кораку на страни за слање поруџбине.
Привредно друштво Просветни преглед д.о.о., Београд, има обавезу да испоручи све наручене производе којих у тренутку поруџбине има на залихама.
Уколико Привредно друштво Просветни преглед д.о.о., Београд, није у могућности да испоручи било који од наручених производа, контактираће купца робе по питању замене поручене робе или отказивања поруџбине, путем е-поште или телефонским путем. Сви остали наручени производи ће бити испоручени у складу са овим условима и правилима.
Привредно друштво Просветни преглед д.о.о., Београд, не одговара купцу за било какву врсту евентуално настале штете, због немогућности да испоручи било који од наручених производа.

Наручивање робе путем телефона
Уколико из било ког разлога нисте у могућности да извршите поруџбину путем сајта, можете то учинити и телефоном на бројеве телефона 011/3239-096 и 011/3235-378, радним данима од 08 до 16 часова.

Начини плаћања:
Уплатом на текући рачун Привредног друштва Просветни преглед д.о.о., Београд, отвореног код Комерцијалне банке А.Д., број : 205-5073-98

За поруџбине из Србије достава је бесплатна за износе преко 2000,00 динара.

За поруџбине из Републике Србије, за износе испод 2000,00 динара, достава се наплаћује приликом преузимања пошиљке по званичном ценовнику ЈП "Пошта Србије", Београд.

Отпрема робе:
Наручена роба ће бити спакована у складу са правилима курирске службе, тако да се нормалним руковањем при транспорту не може оштетити.
Просветни преглед д.о.о., Београд, није одговоран за губитак или евентуалну штету насталу услед околности које су изван контроле компаније која пружа услуге курирске службе.

Достава робе:

Уобичајено време испоруке је најкасније у року од 2 (два) радна дана од дана уплате износа поруџбине на текући рачун Привредног друштва Просветни преглед д.о.о., Београд и израде рачуна.
Достава робе се не врши у току викенда или државних празника.
Привредно друштво Просветни преглед д.о.о., Београд, није одговоран за евентуалну штету насталу због кашњења у достави робе од стране курирске службе до крајњег купца.

Отказивање пошиљке
Купац може да откаже било коју пошиљку без наплате додатних трошкова уколико та пошиљка није ушла у процес паковања и припреме за слање.

За детаљније информације и рекламације позовите нас на бројеве телефона 011/3239-096 и 011/3235-378, радним данима од 08 до 16 часова, или пошаљете е-пошту на адресу komercijala@prosvetni-pregled.rs

 Dostava

 korice za zbirke JEZIK srpski jezik 2020 21

korice za zbirke MATEMATIKA srpski jezik 2020 21

korice za zbirke KOMBINOVANA srpski jezik 2020 21

Korice konkursa za upis u srednju skolu 2020 21 25 05 20

2020 KORICE INFORMATORA ZA UPIS U SREDNJU SKOLU

GodineUzleta

2017 Korice za domove 1 1

publikacije

covid vakcinacija

Korice konkursa za stipendiju final 2017 18

1 korisni linkovi ministarstvo prosvete 200x702 korisni linkovi zavod za unapredjivanje zuto 200x703 korisni linkovi zavod za vrednovanje5 korisni linkovi savez ucitelja zuto 200x70

Актуелности

  • ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ОГЛАШИВАЧЕ У ПРОСВЕТНОМ ПРЕГЛЕДУ
    ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА образовно-васпитне установе и друге институције заинтересоване за оглашавање у ЛИСТУ Обавештавамо образовно-васпитне установе и друге институције заинтересоване за оглашавање да нам текстове огласа за прикупљање понуда за реализацију…

Пријава на имејл листу

Најновије весту у Вашем инбоксу

Контакт

Привредно друштво
„Просветни преглед”

Секретаријат:  011/3235-378
Факс: 011/3341-084
Комерцијала:  011/3239-096