Нема производа у корпи
уторак, 21 април 2015

ИЗДАВАЧИ УЏБЕНИКА ИЗ ЕВРОПСКОГ УДРУЖЕЊА У БЕОГРАДУ

О правим аутора и копирању материјала

У Београду ће се 23. и 24. априла одржати међународни скуп на тему „Питање копирајта у контексту различитих образовних политика” на коме ће учествовати представници издавачких кућа из девет земаља, чланица Европског удружења издавача уџбеника (из Немачке, Аустрије, Финске, Словеније, Шпаније, Хрватске, Бугарске, Грчке и Србије).

Београдски скуп, у организацији Издавачке куће Креативни центар, окупиће уреднике, маркетинг менаџере и менаџере за права, а теме о којима ће се говорити су права аутора, илустратора, преводилаца, аутора музичких и видео материјала, права аутора обавезних текстова у уџбеницима, права аутора у електронским образовним материјалима, ауторска права аутора уџбеника и јавни интерес, фотокопирање уџбеника, пиратизовање уџбеника на интернету.

Тема копирајта веома је актуелна у последње време, посебно због тога што многи образовни материјали нису дигитализовани и злоупотребе су веома честе. Скупом ће председавати др Хелга Холткамп, директорка Европског удружења издавача уџбеника, а уводничари ће бити Хосе Боргињо, директор Међународног удружења издавача (ИПА) и др Душан Поповић, професор београдског Правног факултета.

Korice konkursa za upis u srednju skolu 2020 21 25 05 20

2020 KORICE INFORMATORA ZA UPIS U SREDNJU SKOLU

GodineUzleta

2017 Korice za domove 1 1

publikacije

Korice konkursa za stipendiju final 2017 18

1 korisni linkovi ministarstvo prosvete 200x702 korisni linkovi zavod za unapredjivanje zuto 200x703 korisni linkovi zavod za vrednovanje5 korisni linkovi savez ucitelja zuto 200x70

Актуелности

  • ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ОГЛАШИВАЧЕ У ПРОСВЕТНОМ ПРЕГЛЕДУ
    ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА образовно-васпитне установе и друге институције заинтересоване за оглашавање у ЛИСТУ Обавештавамо образовно-васпитне установе и друге институције заинтересоване за оглашавање да нам текстове огласа за прикупљање понуда за реализацију…

Пријава на имејл листу

Најновије весту у Вашем инбоксу

Контакт

Привредно друштво
„Просветни преглед”

Секретаријат:  011/3235-378
Факс: 011/3341-084
Комерцијала:  011/3239-096