Нема производа у корпи
уторак, 21 април 2015

ОДРЖАНИ ДАНИ ВАСПИТАЧА БЕОГРАДА

Малишани и најбоља дидактичка средства

Традиционална манифестација Дани васпитача Београда одржана је и ове године у Изложбеном холу Радио-телевизије Србије, почетком априла. У оквиру ове традиционалне манифестације Удружење васпитача Београда се представило низом различитих активности. Свакако, најинтересантнија је била изложба на којој су исказани креативност и стваралаштво васпитача.

У оквиру Дана васпитача Београда организован је наградни конкурс за најбоље дидактичко средство (категорије Игра, Играчка и Збирка), а малишани из предшколских установа Београда били су и уприлици да учествују на бројним радионицама са изложеним дидактичким средствима и играчкама. У оквиру манифестације одржан је округли сто на тему „Дечји вртић као место одрастања, из перспективе детета, родитеља и васпитача”.

Манифестација поводом Дана васпитача Београда као и претходних година завршила се доделом награда за најуспешније радове васпитача и позоришном представом у Београдском драмском позоришту.

GodineUzleta

2017 KORICE INFORMATORA ZA UPIS U SREDNJU SKOLU

Korice konkursa za upis u srednju skolu 2017

Korice konkursa za stipendiju final 2017 18

2017 Korice za domove 1 1

publikacije

1 korisni linkovi ministarstvo prosvete 200x702 korisni linkovi zavod za unapredjivanje zuto 200x703 korisni linkovi zavod za vrednovanje5 korisni linkovi savez ucitelja zuto 200x70

Актуелности

  • ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ОГЛАШИВАЧЕ У ПРОСВЕТНОМ ПРЕГЛЕДУ
    ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА образовно-васпитне установе и друге институције заинтересоване за оглашавање у ЛИСТУ Обавештавамо образовно-васпитне установе и друге институције заинтересоване за оглашавање да нам текстове огласа за прикупљање понуда за реализацију…

Пријава на имејл листу

Најновије весту у Вашем инбоксу

Контакт

Привредно друштво
„Просветни преглед”

Секретаријат:  011/3235-378
Факс: 011/3341-084
Комерцијала:  011/3239-096